FI
//
SV
//
EN

Ajankohtaista

MA 23.3.2020

Toimintamme jatkuu normaalisti

klo: 11.00
Poikkeuksellinen aika vaatii poikkeuksellista huolenpitoa. Työtä teemme normaalisti, asiakaspalvelumme toimii kuten aiemminkin, huomioiden kuitenkin niin henkilökuntamme, kuin asiakkaittemme turvallisuuden ja terveyden.

Henkilökuntamme on ohjeistettu ottamaan nostoturvallisuuden lisäksi huomioon myös koronaviruksen luomat haasteet. Koska työt suoritetaan pääsääntöisesti ulkotiloissa ja käytössä on tilavat työkorit, on edelleenkin turvallista suorittaa henkilönostotyöt käyttäen nostolava-autoa.

Varotoimenpiteenä olemme siirtäneet kalustomme säilytyksen ulkotiloihin. Kuljettajamme toimivat itsenäisesti, kukin itselleen merkityllä nostolava-autolla läpi tämän poikkeusajan. Yhteistilojemme käyttö on myös rajoitettu välttääksemme altistumista mahdollisen sairaustapauksen sattuessa.

Toimistorutiinimme olemme THL:n ohjeistuksen mukaisesti eriyttäneet ja toimimme hajautetusti kukin omalla työpisteellämme erillään toisistamme. Näiden muutosten tarkoituksena on varmistaa kaikille työntekijöillemme olosuhteet, joiden avulla luoda turvallinen työympäristö myös asiakkaillemme.

Palvelumme toimivat edelleen valtakunnallisesti. Aivan kuten tähänkin asti, alueelliset yhteyshenkilömme ovat tavoitettavissa. Teemme tarvittavat ennakkokatselmukset, haemme katuluvat, toteutamme liikennejärjestelyt ja kuljettajamme edelleenkin avustavat varsinaisen työn suorittamisessa.

Miten voimme olla avuksi?

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi henkilönostimet niin pienistä saksilavoista suuriin nostolava-autoihin! Soita numeroon +358 400 523844 
tai
Pyydä tarjous